Υπεγράφη συνεργασία μεταξύ της Ιονικής Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. με το Funky Gourmet, στο Hilton Αθηνών

Η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ηilton Αθηνών, ανακοινώνει τη συνεργασία με το Funky Gourmet. Το νέο, ανανεωμένο εστιατόριο Funky Gourmet, αναμένεται να λειτουργήσει στην καρδιά της Αθήνας στο Hilton Aθηνών, στις αρχές του 2020.

Στόχος της εταιρείας εξακολουθεί να αποτελεί η επανατοποθέτηση του ακινήτου στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας ένα μοναδικό προορισμό πόλης που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχειακές υποδομές και υπηρεσίες, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο, εμβληματικούς χώρους γαστρονομίας και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Οι δύο συνεργάτες, με κοινή φιλοσοφία την υψηλή αισθητική στη γεύση και στη φιλοξενία, θα δημιουργήσουν ένα νέο χώρο, διατηρώντας τις αξίες και την εμπειρία του Funky Gourmet. Το εστιατόριο μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, καλεσμένους από όλο τον κόσμο, 2 αστέρια Michelin και 2 Χρυσούς Σκούφους κλείνει τις πόρτες του στον Κεραμεικό στις 5 Ιανουαρίου 2019.

Το 2019 ο χώρος στον Κεραμεικό θα συνεχίσει να λειτουργεί ως εργαστήρι για την προετοιμασία του μενού του νέου εστιατορίου και για Private Cheffing events, όπως ακριβώς πρωτοξεκίνησε το 2008.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here