Δυναμική είναι η επιστροφή της Mazda στην Ελληνική αγορά και κατ’ επέκταση η παρουσία της στην προσεχή έκθεση «Αυτοκίνηση ΑΝΥΤΙΜΕ 2019». Μετά από χρόνια απουσίας,φέτος το καλοκαίρι η Mazdaεπέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα με την επωνυμία MazdaAutoone, υπό την αιγίδα του Ομίλου Συγγελίδη.

Η αντισυμβατική Ιαπωνική μάρκα, συνώνυμο της αξιοπιστίας, των ριζοσπαστικών τεχνολογιών και του βραβευμένου σχεδιασμού, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να απολαύσουν όλη την γκάμα των μοντέλων της: το φιλικό αυτοκίνητο πόλης Mazda2, το προηγμένο Mazda3 σε εκδόσεις Hatchback & Sedanκαθώς και τα τρία 3 SUV: το ευέλικτο CX-3, το οικογενειακόCX-5 αλλά και το ολοκαίνουργιο CX-30. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Νο1 σε πωλήσεις στον κόσμο roadster, το θρυλικό MX-5.

Επειδή ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβει κάποιος ένα αυτοκίνητο Mazdaείναι να το δοκιμάσει, θα προσφέρεται για οδήγηση το Mazda 3 με κινητήρα 1,5lt / 120hp και κινητήρα Skyactiv-X 180hpκαθώς και το νέο SUVCX-30.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση ΑΝΥΤΙΜΕ 2019» πραγματοποιείται από τις 9-17 Νοεμβρίου στο πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού με τις ακόλουθες ώρες   λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.

Σάββατο – Κυριακή :  10.00 π.μ.– 2.,00μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here