Η Euroseas Ltd., ιδιοκτήτρια και διαχειριστής πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και πάροχος θαλάσσιας μεταφοράς containerships, συμφερόντων του εφοπλιστή Αριστείδη Πίττα, ανακοίνωσε τη σύναψη συμβολαίου χρονοναύλωσης για το M/V TENDER SOUL.
Το νεότευκτο πλοίο, τροφοδοσίας 2.800 teu που βρίσκεται υπό κατασκευή, για ελάχιστη περίοδο οκτώ έως ένα μέγιστο διάστημα δέκα μηνών κατ’ επιλογή του ναυλωτή, με ακαθάριστη ημερήσια τιμή 17.000 $. Η νέα ναύλωση θα ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου 2024, με την παράδοση του πλοίου από το ναυπηγείο.

Ο Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroseas σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ναυλώσαμε το νεότευκτο πλοίο μας, το τρίτο στη σειρά των εννέα, με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τακτικών γραμμών, σε κερδοφόρο επίπεδο σε μια περίοδο που οι παραδόσεις νεότευκτων βρίσκονται σε ιστορικό υψηλό και, ως εκ τούτου, τα ποσοστά μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων βρίσκονται υπό πίεση. Αυτή η συμφωνία αναμένεται να συνεισφέρει περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια σε EBITDA για την ελάχιστη περίοδο σύμβασης. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη ναύλωση των υπολοίπων νεότευκτών μας και την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων χρηματοδότησης του χρέους τους. Η ισχυρή ταμειακή μας θέση και οι συρρικνούμενες ταμειακές εκροές, μάς παρέχουν άνεση και ευελιξία…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ