Στο πλευρό των τοπικών κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται και υποστηρίζει δράσεις ενίσχυσης των υπηρεσιών υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης, στέκεται η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας.

Aναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί σε τοπικό επίπεδο εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, η Sunlight στηρίζει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) της Ξάνθης και καλύπτει πλήρως τα έξοδα διαμονής στην περιοχή συμπληρωματικής ομάδας διασωστών.

H εξάπλωση της πανδημίας έχει δημιουργήσει επιπλέον ανάγκες αντιμετώπισης περιστατικών και μεταφοράς ασθενών που δεν είναι εφικτό να καλυφθούν από το υπάρχον προσωπικό του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Ξάνθης.

Κατά συνέπεια, κρίθηκε απαραίτητη η μετακίνηση τριών διασωστών-πληρώματος ασθενοφόρου από άλλα παραρτήματα.

Η Sunlight Group σημειώνει ότι ως πιστός υποστηρικτής των κοινωνιών όπου διαθέτει εγκαταστάσεις και λειτουργεί, ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα της τρίμηνης διαμονής των μελών του ΕΚΑΒ σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ξάνθης.

Στόχος της εταιρείας είναι να συνδράμει στην αποτελεσματική ανταπόκριση του υγειονομικού συστήματος στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του COVID-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here