Η kovald, ένα πρωτοποριακό Digital Marketing Agency, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη νέα της συνεργασία με την SugarBear Greece, ένα κορυφαίο brand στον τομέα της υγείας και ομορφιάς. Η συνεργασία της kovald με τη SugarBear Greece είναι η σύγκλιση της δημιουργικότητας ενός Digital Marketing Agency με την αναγνωρισμένη ποιότητα ενός επαναστατικού brand!

Η SugarBear εισάγει πρωτότυπα vegan προϊόντα υγείας και ομορφιάς αποκλειστικά μέσω της Leafly στην ελληνική αγορά. Οι διεθνώς αναγνωρισμένες βιταμίνες της για τα μαλλιά αποτελούν “φαινόμενο” και είναι πλέον διαθέσιμες στο νέο e-shop, sugarbeargreece.gr!

Η kovald από την πλευρά της δεν αναλαμβάνει απλώς τον ρόλο ενός συνηθισμένου Digital Marketing Agency. Παρέχει δημιουργικές υπηρεσίες μέσα από μια ομάδα επαγγελματιών, εμπλουτισμένη με μοναδικές ιδέες, προκειμένου να αναπτύξει προσωποποιημένες στρατηγικές μάρκετινγκ για κάθε brand. 

Με έμφαση στη διαμόρφωση ενός εντυπωσιακού brand establishment και τη διαχείριση του Performance Marketing, λοιπόν,  η kovald στοχεύει στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης και την ενίσχυση της ψηφιακής προβολής της SugarBear στην Ελληνική αγορά. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία σηματοδοτεί τη γένεση μιας συναρπαστικής συνεργασίας μεταξύ της kovald και της SugarBear Greece με κοινό στόχο να αναδιαμορφώσουν τα πρότυπα του κλάδου και να κατακτήσουν το αγοραστικό κοινό με την καινοτόμο προσέγγισή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ