Η IWG, o παγκόσμιος όμιλος των κορυφαίων εταιρειών συνεργατικών χώρων (έχοντας στο δίκτυό της επωνυμίες όπως οι Regus, Spaces, Signature by Regus, HQ και No18), ξεκινά μια στρατηγική συνεργασία με τον Χρήστο Μισαηλίδη, αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της IWG στην Ελλάδα. Ο κ. Μισαηλίδης, διευθυντικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ηγείτο των λειτουργιών της IWG σε 35 χώρες στις περιοχές  Ασίας, Ειρηνικού και Μέσης Ανατολής.

Η IWG και ο κ. Μισαηλίδης προχώρησαν σε μια master franchise συμφωνία η οποία του παρέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης των brands της IWG στη χώρα μας, όπου λειτουργούν ήδη 9 κέντρα της εταιρείας.

Ο κ. Μισαηλίδης θα εξακολουθήσει να διαχειρίζεται τα υπάρχοντα κέντρα, με τα brands και την πλατφόρμα της IWG, ενώ θα υλοποιήσει ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο της IWG στην Ελλάδα. Η IWG θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη στον κ. Μισαηλίδη, όπως πρόσβαση στο brand portfolio, στο διεθνές της δίκτυο, στην κορυφαία πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ, καθώς και στις υποδομές και την τεχνολογία της IWG.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης δήλωσε: «Οι ευέλικτοι και συνεργατικοί χώροι εργασίας είναι μια από τις περισσότερο υποσχόμενες και αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κλάδο του real estate, και στη διάρκεια της συνεργασίας μου με την IWG είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω από την προσωπική μου εμπειρία. Ανυπομονώ να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, και μαζί να αλλάξουμε τον τρόπο που εργάζονται οι Έλληνες, σύμφωνα με τις τάσεις που εξελίσσονται διεθνώς».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here