Στρατηγική συνεργασία για την προώθηση του Grow & Protect σύναψαν Απόλλων και SafeWealth. Το Grow & Protect αναπτύσσει σύγχρονα πρωτοποριακά εργαλεία και υπηρεσίες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να προστατεύσουν την περιουσία τους.

της Ελενας Ερμείδου

Σε άλλη διάσταση βάζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση η Απόλλων A.E. του Ομίλου Σαρακάκη με την έναρξη διάθεσης μίας νέας ολιστικής υπηρεσίας που αποκαλεί Grow & Protect.  Είναι μία υπηρεσία που προσεγγίζει την προστασία των επιχειρήσεων με τρόπο διαφοροποιημένο αλλά κυρίως ολιστικά. Η διαφοροποιημένη υπηρεσία ολιστικής προσέγγισης αποτελεί πλεονέκτημα για την αγορά ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς διευκολύνει τις πωλήσεις της ενώ έρχεται και παραμένει κοντά στην επιχείρηση.

Το πακέτο προστασίας των επιχειρήσεων δημιουργήθηκε μετά από χρόνια εξειδίκευσης της Απόλλων με τους επιχειρηματικούς κινδύνους αναφέρει η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων Σοφία Σικοτάκη τονίζοντας συγκεκριμένα, «έχοντας εμπειρία δεκαετιών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση επιχειρηματικών κινδύνων, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα Corporate Insurance στελεχωμένο από κορυφαία στελέχη της αγοράς»

Η Σοφία Σικοτάκη, η ομάδα της και η Απόλλων ανάλυαν επί σειρά ετών τις πρακτικές που η ασφαλιστική διαμεσολάβηση προσφέρει στο επιχειρείν , έτσι και διαπίστωσαν ότι το διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό  απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, όχι μονο σχεδιασμό, στην υλοποίηση αλλά και στη διαχείριση της ασφαλιστικής υπηρεσίας που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here