Έμφαση σε ολοκληρωμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού για όλους τους κλάδους της αγοράς που καλύπτουν την εύρεση, αξιολόγηση, στελέχωση και την ανάπτυξη ταλέντων θέλει να συνεχίσει να δίνει η ManpowerGroup Ελλάδας.

Πλέον η εταιρεία εισέρχεται σε μια νέα εποχή με νέα έδρα και φιλοδοξίες και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 128-130 στους Αμπελόκηπους.

Στο μήνυμα τους ο διευθύνων σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο κάθε εταιρείας. Τώρα το νέο, πιο ανοικτό, προηγμένο και οικολογικό περιβάλλον, μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά το χώρο στον οποίο εργαζόμαστε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να συνεργαστούμε πιο στενά και αποτελεσματικά και να ανταλλάξουμε απόψεις με υποψήφιους, εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι δέχθηκαν τη μεγάλη αυτή αλλαγή πολύ θετικά, καθώς αυξάνεται η δυνατότητα επαφής και συνεργασίας μεταξύ μας»

Με φόντο την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητα

Ειδικότερα, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ManpowerGroup παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού για όλους τους κλάδους της αγοράς που καλύπτουν την εύρεση, αξιολόγηση, στελέχωση και την ανάπτυξη ταλέντων.

Προτεραιότητα μας εξακολουθεί να αποτελεί η κάλυψη θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και η παροχή σταθερών λύσεων στους οργανισμούς κάθε μεγέθους, όπως τα προγράμματα εκπαίδευσης και επανατοποθέτησης (outplacement) καθώς και το outsourcing (εξωτερική ανάθεση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού), τα οποία προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά των επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here