Βαρά’ η αγορά υγείας με ρυθμούς κοντραμπάσο, συμπορεύεται και ενισχύει τις τάσεις  στην αγορά υγείας που υπαγορεύουν  ‘εξασφαλίστε μία θέση στην υγεία γιατί το αύριο είναι άγνωστο’.

Οι ασφαλιστές γνωρίζει πολύ καλά η στήλη ότι είναι αυτοί που πρώτοι μαθαίνουν τις νέες τάσεις, πρώτοι ενημερώνονται για τα οικονομικά της υγείας, την πορεία της οικονομίας και εν συνεχεία ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με τους πελάτες για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ξέρουν τις σωστές ασφαλιστικές, ξέρουν ποιες ασφαλιστικές έχουν τις καλύτερες συμβάσεις με τα ιδιωτικά νοσοκομεία πορεύονται και κατευθύνουν τους πελάτες τους. Οπότε αυτές τις ημέρες καλώς γίνονται όσα γίνονται. Οι  πολίτες ενδιαφέρονται, οι ασφαλιστές προτείνουν και κατευθύνουν. Η αγορά υγείας δεν τσιμπά απλώς, σκαρφαλώνει στα ύψη.

Ξέρουν πολύ καλά να πωλούν οι ασφαλιστές, είναι έμπειροι, ανοίγουν παράθυρα επικοινωνίας. Δεν ξέρουν όμως ανακαλύπτει και πάλι η στήλη ορισμένοι από αυτούς,  ίσως στα δάκτυλα μίας παλάμης μετρώντας να επικοινωνούν ανιδιοτελώς , να μοιράζονται  με ειλικρίνεια και να λύνουν τα προβλήματα τους με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου το οποίο, να μην κοροϊδευόμαστε συνδέεται και με το δικό τους.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here