Σε “προσάρτηση” της Growth Point, με επικεφαλής τον Νεκτάριο Ζήση, προχώρησε ο Όμιλος G.P.A. ecosystem of companies.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η νέα εταιρεία μετονομάζεται σε Growth Point, με τεχνογνωσία σε τομείς όπως η Προσωπική Ανάπτυξη Στελεχών και Εργαζομένων, οι Πωλήσεις, η Επιρροή και οι Επικοινωνιακές Δεξιότητες, έχει στη διάθεσή της μερικά από τα πιο εξειδικευμένα προγράμματα της αγοράς και αποτελεί πλέον μέλος του Ομίλου G.P.A.

Δεδομένου ότι ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, η εκπαίδευση κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συμβαδίσουμε με τις τελευταίες τάσεις και ανάγκες της αγοράς. Η ανάγκη ανάδειξης ηγετών και αυτοβελτίωσης αναδεικνύουν τα Upskilling και Reskilling ως δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες που ώθησαν τον Όμιλο στην προσθήκη του βραχίονα της εκπαίδευσης.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, ο Νεκτάριος Ζήσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Growth Point, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής, Ομιλητής και Coach από την John Maxwell Team (JMT) στην Ελλάδα και Key-Partner του IST College σε θέματα Ηγεσίας, Επικοινωνίας, Προσωπικής Ανάπτυξης, με πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, και ο Αναστάσιος Σπανίδης, Πρόεδρος του Ομίλου G.P.A. ecosystem of companies, στοχεύουν στον μετασχηματισμό ομάδων, εταιρειών και οργανισμών κάθε βεληνεκούς, επιστρατεύοντας τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και πόρους, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις προσωπικές και επιχειρηματικές τους δυνατότητες στο έπακρον.

Συγκεκριμένα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα διακρίνονται από τη δομή και την εστίαση στον στόχο, την επίτευξή του και το αποτέλεσμα. Η προσωποποιημένη προσέγγιση, η βιωματική μάθηση – μέσα από σύγχρονα εργαλεία, ασκήσεις, workshops και roleplays – και η δημιουργία σχημάτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων – δια ζώσης σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση, One2One συναντήσεις, OnDemand videos, ομιλίες, δίνουν τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, βάζοντας τις ομάδες σε μία εκ βάθους διαδικασία ανάπτυξης

«Η οριζόντια ανάγκη των επιχειρήσεων για εύρεση σωστού προσωπικού, για Upskilling & Reskilling, και τέλος η ανάπτυξη της ηγεσίας στις εταιρείες οδήγησε τον Όμιλο στη στρατηγική προσθήκη της Growth Point», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Σπανίδης, Πρόεδρος του Ομίλου G.P.A.

Ο Όμιλος G.P.A. (Growth, Prosperity & Abundance) δημιουργήθηκε το 2022 από τον Αναστάσιο Σπανίδη, και αποτελεί εξέλιξη της Generation Y που «γεννήθηκε» σε ένα μικρό γκαράζ της Νέας Σμύρνης πριν από 23 χρόνια. Σήμερα, ο Όμιλος εξάγει συνολικά τεχνογνωσία σε περισσότερες από 50 χώρες, προσφέροντας πάνω από 220 είδη υπηρεσιών σε περισσότερους από 2700 πελάτες.

Έχοντας ως προτεραιότητα το Ανθρώπινο Δυναμικό του, τους πελάτες & συνεργάτες του, ενσωματώνει – μαζί με την Generation Y, τις εταιρείες The Global Sustain, The Business Insurance (TBI), RoiMat και Growth Point, ώστε να προσφέρει «360 υπηρεσίες» στην αγορά, καλύπτοντας ολιστικά τις ανάγκες τόσο των μικρομεσαίων όσο και των πιο μεγάλων επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here