Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό βγαίνει η βίλα του ζεύγους Αντώνη και Έλενας Λυμπέρη – του γνωστού εκδοτικού οίκου που ενασχολήθηκε κυρίως με τον περιοδικό Τύπο – στην Κηφισιά στις 13 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για πολυτελές οίκημα εμβαδού 970 τμ, με πισίνα 100 τμ, το οποίο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης σχεδόν 2,5 στρεμμάτων (2.400 τμ). Επισπεύδουσα είναι η τράπεζα Eurobank και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 3,830 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του πλειστηριασμού πρόκειται για:

Μία διώροφη οικία μετά του οικοπέδου της το οποίο βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου του Δήμου Κηφισιάς (και ήδη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς, του Δήμου Κηφισιάς, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφερείας Αττικής), στη θέση «Κεφαλάρι», στο υπ’ αριθ. 192 Ο.Τ. του Δήμου Κηφισιάς, επί των οδών Ξενίας στην οποία φέρει τον αριθμό 22 και Αύρας στην οποία φέρει τον αριθμό 40. Το οικόπεδο σύμφωνα με τους τίτλους κτήσεως, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσίευση αναφέρεται ότι διαθέτει, μεταξύ άλλων ημιυπαίθριος χώρος-στεγασμένη βεράντα,γυμναστήριο, dressing room, οκτώ συνολικά υπνοδωμάτια, λουτρά κ.ο.κ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here