Στο σφυρί βγαίνει σήμερα η κατοικία του άλλοτε κυρίαρχου στην αγορά του real estate, δημιουργού μερικών από τα πλέον εμβληματικά κτίρια, Μπάμπη Βωβού.

Ο πλειστηριασμός της διώροφης κατοικίας που βρίσκεται σε οικόπεδο άνω του 1 στρέμματος στο Παλαιό Ψυχικό έχει προγραμματιστεί για σήμερα, 28 Μαρτίου με τιμή εκκίνησης 2,64 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα τη διεθνή εταιρεία συναλλαγών FXCM Securities Limited, η οποία απαιτεί το ποσό των 207.265 ευρώ. Το οίκημα φέρει και άλλα βάρη, όπως μια προσημείωση τράπεζας ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, αλλά και της εφορίας με περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Το οικόπεδο όπου ανεγέρθηκε η βίλα της οικογένειας Βωβού αποκτήθηκε το 1969 και έχει συνολική έκταση 1.053,61 τ.μ., με τη μονοκατοικία να έχει επιφάνεια 650 τ.μ. Στον δενδροφυτεμένο περιβάλλοντα χώρο του οικοπέδου έχουν επίσης διαμορφωθεί διάδρομοι και ράμπα από και προς το υπόγειο, το οποίο έχει επιφάνεια 150 τ.μ. και στεγάζει πισίνα, μπαρ και μπάνιο. Αντίστοιχα, στο ισόγειο επιφάνειας 250 τ.μ. υπάρχουν καθιστικά με τζάκι, μπάνια και κουζίνα, ενώ στον πρώτο όροφο των 250 τ.μ. βρίσκονται οι έξι κρεβατοκάμαρες, μία εκ των οποίων master, καθώς και τρία μπάνια, ένα καθιστικό και βεράντες.

Σημειώνεται ότι η βίλα του κ. Βωβού στο Παλαιό Ψυχικό είχε βγει πάλι σε πλειστηριασμό στις 13 Δεκεμβρίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου με επισπεύδουσα την Alpha Bank και τιμή εκκίνησης τα 2,56 εκατ. ευρώ. Ο πλειστηριασμός ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε τότε, καθώς την προηγούμενη μέρα ο συμβολαιογραφικός σύλλογος αποφάσισε την αποχή των μελών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here