Σε πλειστηριασμό βγάζει για δεύτερη φορά στις 21 Φεβρουαρίου η Alpha Βank το κτίριο της Προμότ Ε.Ι. Λαϊνόπουλος στη Γλυφάδα, με πρόσοψη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 107 και στις οδούς Ηρακλείτου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Γλυφάδα.

Το ακίνητο αυτό, όπου στεγαζόταν ο εκθεσιακός χώρος και το συνεργείο της άλλοτε κραταιάς αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, εκποιείται για οφειλή προς την τράπεζα, που ξεπερνάει τα 3,3 εκατ. ευρώ.

Η τιμή πρώτης εκκίνησης είναι ξεχωριστή για κάθε επίπεδο του κτιρίου και αντιστοιχεί στην εμπορική αξία τους. Συγκεκριμένα, ανέρχεται σε 201 χιλ. ευρώ για το τρίτο υπόγειο, σε 119 χιλ. ευρώ για το δεύτερο και σε 175 χιλ. ευρώ για το πρώτο υπόγειο του κτιρίου.

Στο ισόγειο του ακινήτου υπάρχει κατάστημα, για το οποίο η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται σε 835 χιλ. ευρώ.

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων αποτελούν τον επίλογο των περιπετειών της Προμότ Λαϊνόπουλος που μετρούν, ήδη, μία δεκαετία.

Πέρυσι τον Φεβρουάριο η Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της, στον τομέα της τεχνικής εξυπηρέτησης, με την Προμότ Λαϊνόπουλος και την Compact Lain που διέθετε τα αυτοκίνητα Smart. Πριν από πέντε χρόνια είχε προηγηθεί η διακοπή της συνεργασίας και στον τομέα των πωλήσεων.

Οι υψηλές υποχρεώσεις και η σημαντική μείωση των πωλήσεων επιτάχυναν την κατάρρευση της εταιρείας που ήδη από το 2008 παρουσίαζε οριακή κερδοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here