Τo σχήμα που συνέστησαν η αμερικανική εταιρία Hines και η οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, κατέθεσε το υψηλότερο τίμημα στον διαγωνισμό για το τουριστικό θέρετρο Καψής στην Αγία Πελαγία της Κρήτης προσφέροντας 125 εκ. ευρώ για το κύριο τμήμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, (διαγωνισμός για την ομάδα ενεργητικού Α).

Το συγκεκριμένο σχήμα δραστηριοποιείται έντονα στην Κρήτη διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιά του άλλα 4 ξενοδοχεία  σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και Σητεία.

Η διαδικασία προβλέπει 4 ανεξάρτητους διαγωνισμούς που αφορούν επιμέρους τμήματα του συγκροτήματος. Ο διαγωνισμός για την ομάδα ενεργητικού Α αφορά το γήπεδο με το κτηριακό ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 1.155 κλινών (490 δωματίων) και όλων των παραρτημάτων και παρακολουθημάτων του.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα απαρτίζεται από 42 κτήρια που έχουν ανεγερθεί επί της παραπάνω έκτασης, συνολικής επιφάνειας 45.254,70 τετραγωνικών. Πέραν των δωματίων και διαμερισμάτων, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ευρίσκονται επίσης εγκαταστάσεις εστίασης, χώροι υποδοχής, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εγκαταστάσεις υπαίθριων και αθλητικών δραστηριοτήτων, 39 πισίνες (7 κοινόχρηστες και 32 που χρησιμοποιούνται ιδιωτικά) και λοιπές εγκαταστάσεις. Πρόκειται για εμβληματικό ξενοδοχείο το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2006.

Οι ομάδες ενεργητικού Β, Γ και Δ αφορούν διάφορα ακίνητα και γεωτεμάχια στη γύρω περιοχή, για τα οποία επίσης έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here