Στην τελετή ανάδειξης και επιβράβευσης των καλύτερων εργοστασίων για το 2018 παραβρέθηκαν πρόσφατα οι διευθυντές των εργοστασίων και οι τεχνικοί διευθυντές των τεσσάρων κατηγοριών προϊόντων Πετροβάμβακα, Φυσικού Ορυκτοβάμβακα, Γύψου και Ξυλομάλλου  του Ομίλου Knauf. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Όσλο, όπου ανακοινώθηκαν οι καλύτερες εργοστασιακές εγκαταστάσεις για το 2018.

Το εργοστάσιο της Knauf Insulation στην Σερβία, με έδρα τη Σούρντουλιτσα,  το οποίο τροφοδοτεί ανάμεσα σε άλλες χώρες και την Ελλάδα, έλαβε το βραβείο του καλύτερου εργοστασίου πετροβάμβακα στον όμιλο Knauf.

Η απονομή του συγκεκριμένου βραβείου καθιερώθηκε πέρσι με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων εργοστασίων κατηγοριών προϊόντων Πετροβάμβακα, Φυσικού Ορυκτοβάμβακα, Γύψου και Ξυλομάλλου του ομίλου της Knauf.

Οι νικητές επιλέγονται βάσει της συνολικής βαθμολογίας και αποτίμησης των μετρήσεων που πραγματοποιούνται στα εργοστάσια κατά τη διάρκεια του έτους, στις ακόλουθες κατηγορίες: Υγεία και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας (παράμετροι σχετικές με ατυχήματα που μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας τους δείκτες TRIR – Total Recordable Incident Rate και LTAFR – Lost Time Accident Frequency Rate), Πελατοκεντρική Προσέγγιση (παράμετροι που σχετίζονται με την ποιότητα και παράπονα πελατών) και Συνεχής Βελτίωση (διαχείριση ενέργειας και συνολική αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here