Την πέμπτη συνεχή εκλογή του στο ανώτατο διοικητικό όργανο της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI), το διοικητικό της συμβούλιο, πέτυχε προ ημερών ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης. Έγινε έτσι ο μοναδικός Έλληνας που καταφέρνει για πέμπτη συνεχή φορά να καταλάβει μία από τις 11 αιρετές θέσεις που κατέχει η Ευρώπη στο δ.σ. της UFI.

Η επανεκλογή του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ-HELEXPO συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης της παγκόσμιας εκθεσιακής βιομηχανίας στην πολυετή πορεία του στον εκθεσιακό κλάδο, αλλά και αναγνώριση της θέσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα στη διεθνή εκθεσιακή σκηνή. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Ποζρικίδης είναι μέλος και του δ.σ. της Ένωσης Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (CEFA), στην οποία μάλιστα εξελέγη δύο φορές -το 2015 και το 2016- και πρόεδρος. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO ξεκινά τη νέα τριετή του θητεία μετά την ετήσια γενική συνέλευση της UFI, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου.

Η ΔΕΘ-HELEXPO, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη διεθνούς δικτύωσης σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, έχει επενδύσει στον διεθνή της χαρακτήρα, συμμετέχοντας ενεργά στα θεσμικά όργανα της διεθνούς εκθεσιακής κοινότητας. Μάλιστα, η ΔΕΘ είναι μέλος της UFI από το 1927.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ