Η STIRIXIS Group μετά το λανσάρισμα της καινούριας της υπηρεσίας, Humans Matter, σε συνεργασία με την GEP, προχώρησε στην πρώτη αναδιαμόρφωση επαγγελματικού περιβάλλοντος με στόχο την συμφωνία των προδιαγραφών χώρου με τις υγειονομικές ανάγκες που προέκυψαν κατά την περίοδο τού κορωνοϊού.

Η 3Μ Hellas, η οποία αποτέλεσε το πρώτο ολοκληρωμένο και επιτυχημένο αποτέλεσμα της υπηρεσίας, πρόκειται για μια εταιρία η οποία με όπλο της την επιστήμη δημιουργεί προϊόντα και βελτιώνει την καθημερινότητα μας για περισσότερα από 50 χρόνια! Σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί φάρο καινοτομίας και εκσυγχρονισμού, συμβάλλοντας παράλληλα στην παγκόσμια βιώσιμη ανάπτυξη.

Η STIRIXIS Group υιοθετώντας για ακόμη μια φορά την ολιστική της προσέγγιση επί του έργου, το οποίο ανταποκρινόταν σε διαφορετικές μέχρι σήμερα ανάγκες, ανέλαβε την αναδιαμόρφωση των γραφείων της 3M. Πάντοτε σύμφωνη με τις κυβερνητικές επιταγές και περιορισμούς, προσέφερε την βοήθεια της ώστε ο επαγγελματικός αυτός χώρος να μπορεί τόσο να στεγάσει με ασφάλεια υπαλληλικό προσωπικό και επισκέπτες, όσο και να διατηρήσει την πλήρη λειτουργικότητα όλων.

Οι πολλαπλές “σημάνσεις” εντός των διαφορετικών χώρων, με στόχο να τονίζεται διαρκώς η ανάγκη για διατήρηση αποστάσεων, ήταν μόλις μία απ’ τις πολλές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια τού έργου.

Ο Sourcing, Facilities & Services Supervisor της 3Μ Hellas, Δημήτρης Σκουτέλας, μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του: “Το γεγονός πως έχουμε συνεργαστεί ξανά με την STIRIXIS Group στο παρελθόν, αποτέλεσε την λύση στην βοήθεια που χρειαζόμασταν σχετικά με τον εργασιακό μας χώρο επί εποχής COVID. Η STIRIXIS Group υιοθέτησε την ολιστική της προσέγγιση και προέβη στην αναδιαμόρφωση τού χώρου μας – αυτή την φορά- σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, διατηρώντας παράλληλα τόσο την παραγωγικότητα των υπαλληλικού προσωπικού μας, όσο και την μοναδική ταυτότητα της εταιρίας. Το πολυεπίπεδο αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και γι’ αυτό τον λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξανά την STIRIXIS Group για την πολύτιμη συνεισφορά της! Η 3Μ επιστρέφει με ασφάλεια στην εργασιακή της καθημερινότητα!”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: «Η 3Μ αποτελεί μια εταιρία η οποία διακρίνεται για την γρήγορη διαχείριση κρίσεων, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το άμεσο αίτημα για αναβάθμιση τού εργασιακού της χώρου, λόγω της πανδημίας COVID. Η STIRIXIS Group αναδιαμόρφωσε τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, ακολουθώντας τόσο τα διεθνή και εθνικά πρωτόκολλα, όσο και τα αναβαθμισμένα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής της πρωτοπόρου GEP Group που πιστοποίησε και την εφαρμογή τους. Το αποτέλεσμα είναι ένας βέλτιστα λειτουργικός και ασφαλής χώρος που δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και εξασφαλίζει τη μέγιστη συνεργασία και απόδοση της ομάδας της 3Μ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την 3Μ για την εμπιστοσύνη της άλλη μια φορά και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια με ασφάλεια!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here