Το 2021 σηματοδοτεί 25 χρόνια από την ίδρυση της STIRIXIS Group! Κατά την διάρκεια της πολυετούς της παρουσίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, η STIRIXIS Group αποδεικνύει διαρκώς τη βαθιά της αφοσίωση στους στόχους των πελατών της και το πάθος με το οποίο φέρνει εις πέρας κάθε έργο καθιστώντας το μοναδικό και αποδοτικό.

Η ίδρυσή της έγινε το 1996 ως κατασκευαστική εταιρεία. Δέκα χρόνια αργότερα, το 2006, μετασχηματίζεται αμιγώς σε εταιρεία υπηρεσιών, παρέχοντας πρωτοπόρες ολιστικές υπηρεσίες δημιουργίας conceptς. To 2008 εξαπλώνεται στη Ρουμανία ενώ το 2010 καθιερώνει παράλληλα νέο business unit, το πολύ πετυχημένο “STIRIXIS Exclusive” για ιδιωτικές κατοικίες. Συνεχίζει δυναμικά με την εξάπλωσή της στην Αγγλία το 2013 και το 2016 αποκτά πλέον παγκόσμιο χαρακτήρα αφού η παρουσία της εκτείνεται πλέον όχι μόνο σε Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε αρκετές χώρες τις Ασίας και της Αφρικής. Σήμερα η εταιρεία είναι – παρά τη πανδημία – σε τροχιά ανάπτυξης, και στοχεύει με τα στελέχη της μέσα στην επόμενη δεκαετία να αποκτήσει μόνιμη παρουσία σε Μέση Ανατολή και Αφρική, δύο σημαντικές αγορές στις οποίες πετυχημένα έχει διεισδύσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, πρόεδρος και CEO της STIRIXIS Group, αναφερόμενος στην επέτειο των 25 χρόνων είπε: «Η εταιρεία μας είναι ένα έργο επίμονης προόδου και αφοσίωσης για όλους τους ανθρώπους μας παγκοσμίως, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά. Στα «εύκολα» αλλά κυρίως στα «δύσκολα», έχουμε παλέψει μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας μας για τους πελάτες μας, όπως μόνο μία απόλυτα ενωμένη ομάδα ξέρει να κάνει, διατηρώντας πάντα ένα θετικό και καινοτόμο τρόπο σκέψης. Και είναι αυτός ακριβώς ο τρόπος σκέψης που κάνει αυτό το ταξίδι τόσο όμορφο για όλους. Από το 1996, έχουμε ολοκληρώσει περισσότερα από 700 έργα σε 25 χώρες και έχουμε τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση όμως βρίσκεται στις στενές και γερές σχέσεις που δημιουργούμε με τους πελάτες μας και στην χαρά που βλέπουμε ότι έχουν όταν το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here