Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα υποδέχονται αυτές τις μέρες τα κορυφαία στελέχη διοίκησης της Eurobank, μαζί με τον επικεφαλής οικονομολόγο του Ομίλου Τάσο Αναστασάτο, για μια στενή επαφή με τους πελάτες, τα στελέχη και τους συνεργάτες της Τράπεζας.

Σήμερα υπάρχει ειδική εκδήλωση της Eurobank στην Λάρισα, όπου εκτός από τις μακροοικονομικές αναλύσεις θα υπάρχει και παρουσίαση συγκεκριμένων χρηματοδοτικών προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για τη Θεσσαλία…Το παρόν θα δώσει και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Γιώργος Ζαββός.

Η Διοίκηση της Eurobank, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στη Θεσσαλία, εγκαινίασε το κατάστημα Phygital στη Λάρισα, Μ. Αλεξάνδρου & Κούμα.

Τα πρώτα Phygital καταστήματα της Τράπεζας στην Αθήνα, στην οδό Βουκουρεστίου και στην οδό Κοραή, άνοιξαν πύλες το Νοέμβριο του 2021.

Τον Οκτώβριο του 2022 εγκαινιάστηκε το νέο Phygital κατάστημα της Eurobank στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, ενώ, σταδιακά, η νέα γενιά καταστημάτων αναπτύχθηκε περαιτέρω στην Αθήνα και επεκτάθηκε γεωγραφικά στη Χαλκιδική, την Πάρο και την Αλεξανδρούπολη. Σήμερα, σε όλη τη χώρα, λειτουργούν συνολικά 10 future branches.