Γράφει η «ξενοδόχος»

Μπορεί ο ελληνικός τουρισμός και πολύ περισσότερο ο τουρισμός της Αθήνας να περνά ακόμη τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία του, έχοντας σχεδόν μηδενίσει λόγω της πανδημίας, ωστόσο στο Σύνταγμα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα projects μπαίνει στην τελική ευθεία.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Σύνταγμα, του ομίλου Intrakat, για το οποίο οι αδειοδοτήσεις συνεχίζονται όπως αυτή από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεοτέρων Μνημείων σε σχέση με την τροποποιημένη μελέτη.

Το κτίριο  ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, το οποίο έχει μισθώσει η «Ιντρα Αθηναϊκή Ξενοδοχειακή» είναι χαρακτηρισμένο ως έργο τέχνης, εξ’ ού και το γεγονός ότι κάθε παρέμβαση χρήζει και νέων εγκρίσεων.

To τριώροφο διατηρητέο ‘’Xenodocheio Milos’’ που κατασκευάζει η Intrakat  δίπλα στην Παλαιά Βουλή, στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα είναι επιφάνειας 4.160 τ.μ. θα έχει 42 δωμάτια και θα περιλαμβάνει και το γνωστό εστιατόριο Μilos.

To ξενοδοχείο επρόκειτο να λειτουργήσει αρχικά το 2019, ωστόσο η έναρξη λειτουργίας μετατέθηκε για τη φετινή χρονιά και οι εργασίες έστω κι εν μέσω πανδημίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here