Δεσμευτικούς όρους μίσθωσης για πάνω από το 50% του νέου κτιρίου που αφορά την επέκταση του Smart Park έχει ήδη υπογράψει η διοίκηση της R.E.D.S..

Πρόκειται για το έργο συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια και αφορά την επόμενη φάση του project από τη θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για την επέκταση κατά 15.500 τ.μ. του εμπορικού πάρκου στα Σπάτα. Η επένδυση ξεκινά άμεσα, μετά και τις εξελίξεις στη διοικητική δομή του ομίλου τκαι προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο του 2019 σε ένα χρόνο από σήμερα. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί μέσα από δανειακά κεφάλαια και για τον σκοπό αυτό ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές με τις τράπεζες.

Σημειωτέον ότι οι επιδόσεις του εμπορικού πάρκου, όπου έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα και άλλα καταστήματα συνολικής επιφάνειας άνω των 800 τ.μ. και είναι αυτή την στιγμή πλήρως μισθωμένο, είναι ανοδικές, αν ληφθεί υπόψη ότι για τους πρώτους πέντε μήνες του 2018, η επισκεψιμότητα έχει σημειώσει αύξηση κατά 24% σε σύγκριση με πέρυσι και ο τζίρος των καταστημάτων κατά 40%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here