Το management του πρώην ξενοδοχείου Eretria Village Resort & Conference Center στην Εύβοια ανέλαβε ο όμιλος της Zeus International, ο γνωστός όμιλος στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Το νέο πλήρως ανακαινισμένο  ξενοδοχείο  Eretria Hotel & Spa Resort θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2021 προσφέροντας all- inclusive υπηρεσίες.

Το Eretria Hotel & Spa Resort,  διαθέτει 220 δωμάτια, με ποικιλία τύπων όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows.

Οι χώροι συνεδρίων και εκδηλώσεων μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 2.000 άτομα  οι οποίοι θα αναδείξουν τις σημαντικές προοπτικές του στον συνεδριακό τουρισμό.

Το συγκρότημα διαθέτει 5 εστιατόρια και μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & Spa με θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα tennis, basket, volley, beach volley  και petanque, καθώς και mini club για τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον κ. Χάρη Σιγανό, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου

«η Ερέτρια λόγω του παρθένου φυσικού κάλλους και της εγγύτητας στην Αθήνα τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας».

Με τα γραφεία της στην Αθήνα, το Μιλάνο, το Βουκουρέστι, τη Λευκωσία και τη Σόφια, η Zeus International έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα, λειτουργώντας περισσότερα από 3.500 δωμάτια σε 22 ξενοδοχεία. Το σχέδιο επέκτασης της Zeus International πρόκειται να αναπτυχθεί εντός της Ευρώπης με αρκετές επιπλέον ιδιοκτησίες που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν στα τέλη του 2021 και το πρώτο τρίμηνο του 2022.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here