Με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα- Τίρανα ενισχύει την παρουσία της στην Αθήνα η Air Albania.

Η εταιρεία είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας με την αεροπορική της βάση αλλά και  την κεντρική διοίκησή της  να βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα.

Με έτος ίδρυσης το 2018, η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με το στόλο της που αποτελείται από AIRBUS αεροσκάφη που αντλούν την ονομασία τους εμπνευσμένα από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.

Η Air Albania έχει επίσης επεκταθεί στο Βορρά της Αλβανίας.

Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας, φέρνοντας τον κόσμο και τους προορισμούς πιο κοντά μας. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο.

Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, θα ανοίξει φτερά προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.

Sinan Dilek, CEO της Air Albania.

Η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον εμπορικό της αντιπρόσωπο (GSA) στην Ελλάδα «που είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κύριους προορισμούς των επιβατών μας για ταξίδι σύμφωνα με τον κ. Sinan Dilek, CEO της Air Albania.

Ο ρόλος της Goldair είναι να οικοδομήσει την ισχυρή θέση της Air Albania στην περιοχή, διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand της Air Albania και βελτιστοποιούν την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις της στην ελληνική επικράτεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here