Γράφει η «ξενοδόχος»

Σε μία συγκυρία δύσκολη για τον ευρωπαϊκό και ελληνικό τουρισμό είναι σημαντικό όταν ξένες αλυσίδες δίνουν ‘’ψήφο εμπιστοσύνης’’ σε ελληνικούς προορισμούς.

Η Best Western εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της ένα ακόμη ξενοδοχείο, το έκτο στη σειρά στην ελληνική αγορά, αυτή τη φορά στην Άνδρο, ενώ σκοπεύει να επεκταθεί περαιτέρω τόσο στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα όσο και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς.

Το νέο μέλος της αλυσίδας στην Άνδρο, το 3 αστέρων, ιστορικό ξενοδοχείο Chryssi Akti βρίσκεται στην παραλία Μπατσί της Άνδρου κι εντάχθηκε στην οικογένεια της Best Western κάτω από το νέο σήμα της αλυσίδας, Sure Hotel Collection.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα από πιο τουριστικά σημεία του νησιού.

  • “Είναι μοναδικό τόσο από άποψη τοποθεσίας όσο και υπηρεσιών και διαθέτει 61 πλήρως ανακαινισμένα και ευρύχωρα δωμάτιά του, με  θέα στη θάλασσα” όπως επισημαίνουν οι επιτελείς της εταιρείας.
  • Τα υγεινομικά πρωτόκολλα που με επιτυχία εφαρμόστηκαν πέρυσι στο ξενοδοχείο έχουν ενισχυθεί με τα πρωτόκολλά υγιεινής και ασφάλειας που διεθνώς εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στα πλαίσια του προγράμματος “Because We Care Clean”.

Το ξενοδοχείο που θα ανοίξει στα μέσα Μαΐου είναι ήδη διαθέσιμο για online κρατήσεις

Το νέο σήμα της Best Western, Sure Hotels που παρουσιάστηκε το 2016 αναπτύσσεται ταχύτατα και πλέον «μετρά» παραπάνω από 350 ξενοδοχεία παγκοσμίως. 

To Chryssi Akti, είναι το πρώτο Sure Hotel Collection by Best Western στη χώρα μας και σηματοδοτεί την ανάπτυξη της αλυσίδας σε μία ακόμα κατηγορία ξενοδοχείων αυτή των “Premium Economy” η οποία απευθύνεται σε μία μεγάλη μερίδα πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Best Western Νοτιανατολικής Ευρώπης, με έδρα την Αθήνα, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και  έχει στην ευθύνη του την ανάπτυξη της αλυσίδας σε 13 χώρες συνολικά, υποστηρίζοντας σήμερα 35 ξενοδοχεία στην περιοχή του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here