Στον Βάιο Κρόκο

Το δεύτερο ημίχρονο για την Allianz Ελλάδος τώρα ξεκινά! Η εταιρεία καταγράφει πωλήσεις υψηλότερες από τους μέσους όρους της αγοράς στο πρώτο μισό του έτους και παραμένει αφοσιωμένη, με αισιοδοξία, στην επίτευξη των ετήσιων στόχων. 

Σταθερά προσηλωμένη είναι όμως η διοίκηση και στο δεκαετές στρατηγικό πλάνο, που αποτελεί βασικό «οδηγό» για την ανάπτυξη της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα. 

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εμπορικός διευθυντής της Allianz Ελλάδος, κ. Στέφανος Μαλαχιάς, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο iw, μιλώντας για τις τρέχουσες προκλήσεις, τους επιμέρους στόχους και το μέλλον της εταιρείας.

Ο τελευταίος μιλά, επίσης, για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει στην ασφαλιστική αγορά σε σχέση με άλλους κλάδους, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα των ανθρώπινων σχέσεων ως ειδοποιό διαφορά.

Τονίζει πως οι σύγχρονες μακροοικονομικές προκλήσεις πρέπει να αποτελούν –με τις κατάλληλες προσαρμογές– ευκαιρία ανάπτυξης και όχι εμπόδιο.

Περιγράφει, τέλος, αναλυτικά, τους άξονες στρατηγικής τόσο στα δίκτυα πώλησης όσο και σε επίπεδο κλάδων ασφάλισης, προϊόντων, μάρκετινγκ και επικοινωνίας. 

Κατά τον κ. Μαλαχιά –και δεδομένης της χαμηλής ασφαλιστικής συνείδησης στην Ελλάδα–, τα περιθώρια ανάπτυξης στον κλάδο είναι πολύ μεγάλα. Η Allianz είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here