Σε πρώτο πλάνο οι startups στο χώρο της τεχνολογίας και της έρευνας.

Σε μία νέα σημαντική συνεργασία προχώρησαν η IWG και  το MIT Enterprise Forum Greece με στόχο την  υποστήριξη  των νεοφυών επιχειρήσεων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και της έρευνας.

  • Η συμφωνία αυτή προβλέπει ένα πακέτο παροχών και υπηρεσιών από τα δύο εμπορικά σήματα που λειτουργεί η IWG (Regus & Spaces) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα,  η IWG θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες της στους νικητές του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2022, προκειμένου να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη τους καθώς και ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε όλες τις εταιρείες που έχουν διακριθεί μέσα στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του διαγωνισμού καθώς επίσης και φιλοξενία των εκδηλώσεων του MIT Enterprise Forum Greece, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του.

  • Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε και επίσημα το πρόγραμμα MITEF Greece Startup Competition 2022 με το άνοιγμα της πλατφόρμας για υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό, ο οποίος θα ολοκληρωθεί τη Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021. Ο φετινός διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες: «General», «Energy» «Life Sciences» & «Transportation, Μaritime & Logistics».

To MIT Enterprise Forum Greece, μέλος του διεθνούς δικτύου ΜΙΤ Enterprise Forum, ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα το 2013, με στόχο να εμπνεύσει, να διασυνδέσει και να αναπτύξει “γέφυρες συνεργασίας” μέσω του δικτύου MITEF Global ώστε νέες εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους.

Στο πλαίσιο των δράσεων του οργανισμού συγκαταλέγονται εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές ημερίδες για επιχειρηματίες τεχνολογίας και επενδυτές, το ετήσιο συνέδριο StartSmart Greece καθώς και ο ετήσιος διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here