Μέσα στην απόλυτη καταιγίδα, η διαφημιστική καμπάνια για τον ελληνικό τουρισμό στο εξωτερικό φαντάζει δώρον άδωρον και προέχει η εξοικονόμηση κόστους. Εξ’ ού και ο ΕΟΤ διακόπτει, λόγω κορωνοϊού, κάθε προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό, όπως και τη λειτουργία   των γραφείων πληροφοριών ΕΟΤ σε Ακρόπολη και αεροδρόμιο. Η διακοπή της λειτουργίας των Γραφείων Πληροφοριών ΕΟΤ σε Ακρόπολη και Αεροδρόμιο, θα ισχύσει  για ένα μήνα με δυνατότητα παράτασης, εφόσον απαιτείται.

  • Για τις Υπηρεσίες του Οργανισμού εντός και εκτός Ελλάδας, η Διοίκηση του ΕΟΤ διαμόρφωσε  πρόγραμμα εκ περιτροπής  και εξ αποστάσεως  εργασίας, με ιδιαίτερη μέριμνα – σύμφωνα πάντα  με την σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών-  για τους υπαλλήλους, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού με σοβαρά και χρόνια νοσήματα.

Ήδη από την  προηγουμένη  εβδομάδα, με εντολή του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη  Φραγκάκη τα γραφεία των 16 Υπηρεσιών ΕΟΤ εξωτερικού, προσφέρουν ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον τουρισμό.

Επιπλέον, από Δευτέρα 16/3 τίθεται σε ισχύ, μεταξύ άλλών, η  εκ περιτροπής εργασία – με σύσταση ομάδων εργασίας όπου είναι εφικτό ή/και με τον ορισμό προσωπικού ασφαλείας –  και η  εξ αποστάσεως παροχή εργασίας με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων, ώστε να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη λειτουργία της Υπηρεσίας. Επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι που δεν θα βρίσκονται στον Οργανισμό, τελούν σε κανονική υπηρεσία και είναι  ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here