Στα μεγάλα projects κατασκευών και real estate προσβλέπει για την Ελλάδα ο Τιτάνας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η διοίκησή του στο χθεσινό conference call.

  • «Τα θεμελιώδη της αγοράς είναι σταθερά, ωστόσο το δεύτερο κύμα της πανδημίας δημιουργεί, όπως είναι φυσικό, αστάθεια. Παρόλ’ αυτά, δεν υπάρχει ανησυχία σε επίπεδο ομίλου, δεδομένης και της εμπειρίας που έχει αποκομίσει από το πρώτο κύμα του Covid 19», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, με τον όμιλο να πραγματοποιεί για φέτος επενδύσεις 75 εκατ. ευρώ και για την επόμενη χρονιά να έχει προϋπολογίσει περί τα 100 εκατ. ευρώ.

 

Η διοίκηση αναφέρθηκε και στα νέα projects στα οποία προσβλέπει σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα στη χώρα μας που μπορούν να δώσουν σημαντικό όγκο εργασιών.

Ερωτηθείσα μάλιστα από αναλυτές ανέφερε ότι τέτοιου είδους έργα μπορεί να είναι το νέο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και τα terminals, το mega project του Ελληνικού που θα ξεκινήσει να υλοποιείται σταδιακά, τα έργα που μπορεί να βγούν από το Ταμείο Ανάκαμψης κ.ο.κ.

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ομίλου, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι,

  • “σε ένα αβέβαιο περιβάλλον, έχουμε εμπιστοσύνη στην ανθεκτικότητα του επιχειρηματικού μας μοντέλου, με βάση την ίδια τη φύση της κατασκευαστικής δραστηριότητας, την αποτελεσματικότητα με την οποία μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία μέχρι σήμερα, καθώς και την προσήλωση και αφοσίωση των ανθρώπων μας“.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here