Με τις ταμπέλες ανά χείρας, περίμεναν κυριολεκτικά τα συνεργεία της Μασούτης το πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απορρόφηση των καταστημάτων της «Προμηθευτική».

Έτσι, από το περασμένο σαββατοκύριακο ξεκίνησε η τοποθέτηση ταμπελών και γενικότερα το «ντύσιμο» των καταστημάτων της Προμηθευτικής στα χρώματα της Μασούτης. Η αρχή έγινε με πέντε καταστήματα, μεταξύ των οποίων αυτό της οδού Τράλλεων στο Γαλάτσι.

Στόχος της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας είναι τα νέα καταστήματα που θα προστεθούν στο δίκτυό της να είναι έτοιμα να υποδεχθούν το κοινό της πρωτεύουσας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Διαμαντής Μασούτης, market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αναπτύσσεται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο.

Τώρα με την εξαγορά, αναπτύσσεται και στην Αττική και την Άνδρο, το δίκτυο καταστημάτων της αυξήθηκε εντυπωσιακά και διαθέτει 329 εταιρικά καταστήματα.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here