Η Anodos Consulting Group είναι μια ταχέως αναπτυσόμενη εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, που μετά από 13 χρόνια λειτουργίας έχει καθιερωθεί ώς ένας ολοκληρωμένο σύμβουλος χρηματοδότησης των ιδιωτικών επενδύσεων ,της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.
Είναι.χαρακτηριστικό ότι η συνολική αξία επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν για λογαριασμό των πελατών της εταιρείας  έφθασαν, για την τετραετία 2019-2022, στα 130 εκ ευρώ.
Απο αυτά το  60% αφορούν επενδύσεις στον Αναπτυξιακό Νόμο και το υπόλοιπο 40% αφορά ΕΣΠΑ και λοιπά προγράμματα.
  • Χαρακτηριστικό  της αποδοτικότητας των υπηρεσιών που προσφέρει η ΑNODOS είναι ότι το 90% της αξίας των  επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν για λογαριασμό των πελατών της εγκρίθηκαν απο τις αρμόδιες αρχές και η αξία τους έφθασε τα 120 εκ ευρώ.
Όσον αφορά την  συνολική αξία των επιχορηγήσεων για τα επενδυτικά σχέδια που εγκρίθηκαν αυτή έφθασε τα 80 εκ ευρώ με την απορροφητικότητά τους να κυμαίνεται στο 70-75%.
  • Επιπρόσθετα η εταιρεία θα διατηρήσει την  ανταγωνιστική της παρουσία και τεχνογνωσία στην άντληση πόρων μέσω των προγραμμάτων μελλοντικών δράσεων που θα τρέξουν μέσα στο 2024.
Διαβάστε την Ανάλυση των δράσεων που θα υλοποιηθούν με καταληκτική ημερομηνία υποβολής έως τις 29/12/23 καθώς και η περιγραφή  των αντίστοιχων δράσεων που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ