Η ΕΥ παγκοσμίως έχει προχωρήσει στη στρατηγική αναθεώρηση των δραστηριοτήτων της και οι επικεφαλής της EY έχουν καταλήξει στην απόφαση να προχωρήσουν με ψηφοφορία μεταξύ των εταίρων (partners) για τον διαχωρισμό της ΕΥ σε δύο ανεξάρτητους οργανισμούς, ο καθένας από τους οποίους θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων. Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν εκτεταμένες διαβουλεύσεις με τους εταίρους, ώστε να τους παρασχεθεί η απαραίτητη πληροφόρηση πριν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

«Αναμένουμε ότι αυτό το στάδιο της διαδικασίας θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, με την ψηφοφορία να αναμένεται να ξεκινήσει ανά χώρα στα τέλη του 2022 και να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Έχοντας εξετάσει προσεκτικά διάφορες επιλογές, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε στο μεταβαλλόμενο τοπίο, να οικοδομήσουμε οργανισμούς που θα επαναπροσδιορίζουν το μέλλον των επαγγελμάτων μας, θα δημιουργούν συναρπαστικές νέες ευκαιρίες και θα προσφέρουν μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη αξία για τους ανθρώπους και τους πελάτες της ΕΥ, καθώς και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Η EY είναι περήφανη για την πορεία της ως κορυφαίου παγκόσμιου οργανισμού παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών. Ο κόσμος αλλάζει και οφείλουμε να προσαρμοστούμε, ώστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητές μας, ανταποκρινόμενοι, παράλληλα, στις προσδοκίες και στις ανάγκες όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή με τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της EY, ώστε να μοιραστούμε μαζί τους το ισχυρό μας όραμα για το μέλλον, το οποίο θα ενισχύει τον σκοπό μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here