του Ιωάννη Κανταρτζή

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε επακριβώς οριοθετήσει την διακύμανση του S&P 500 στην κατευθυντήρια γραμμή που εικονίζεται με κόκκινο χρώμα στο διάγραμμα.

Είχαμε αναφέρει ότι: “Ο S&P βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή του κυμαινόμενου καναλιού που έχει διαμορφωθεί από τα ψηλά μέχρι τα χαμηλά της περασμένης εβδομάδας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτές τις περιοχές, επειδή τα κανάλια συνήθως λειτουργούν τέλεια και δεν πιστεύουμε ότι θα κινηθεί υψηλότερα, αλλά μάλλον το αντίθετο και ότι θα κινηθεί προς τα κάτω επίπεδα των 2.200 μονάδων. Το σενάριο που θεωρούμε πιο πιθανό είναι να επανεξετάσουμε τις υποστηρίξεις των 2.400 / 2.450 μονάδων στον πολύ βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Σήμερα το πρωί το future του S&P 500 σημείωσε ελάχιστο στις 2.445 μονάδες, επιτυγχάνοντας τους καθορισμένους στόχους. Προς τα πάνω, η ζώνη των 2.600 μονάδων μετατρέπεται σε περιοχή αντίστασης και παρόλο που κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της αναφοράς ο S&P 500 βρίσκεται στις 2.505 μονάδες, θεωρούμε πολύ πιθανό ότι θα επιστρέψει στις 2.400 / 2.450 μονάδες και πιθανότατα και χαμηλότερα, τις επόμενες ημέρες.

Στο K8 συνεχίζουμε να διατηρούμε την πτωτική πρόβλεψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here