Στο συνημμένο ημερήσιο γράφημα, μπορείτε να δείτε τέλεια τη δημιουργία ενός πιθανού bullish καναλιού με ανώτατο όριο στις αρχές Σεπτεμβρίου κοντά στις 3.600 μονάδες και ένα «πάτωμα» στην περιοχή των 3.300 μονάδων, όπου υποστηρίχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά τις πτώσεις των πρώτων ημερών του Σεπτεμβρίου, έχουμε δει πώς λειτουργούν οι 3.300 μονάδες και πώς εισέρχονται κεφάλαια σε αυτό το επίπεδο.

Πιθανότατα, τώρα βρισκόμαστε απλά σε μια ανάκαμψη από τη «βουτιά» που συνέβη από την περιοχή των 3.500 / 3.600 πόντων.

Έχουμε επίσης σχεδιάσει τις αναδρομές Fibonacci και βλέπουμε ότι οι 3.469 μονάδες, είναι οπισθοδρόμηση κατά 61,8% της προηγούμενης πτώσης. Επομένως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί παρά το γεγονός ότι ανακάμπτει βραχυπρόθεσμα, η ζώνη των 3.469 / 3.550 δεν θα μπορούσε πλέον να ξεπεραστεί. Ανακτούμε ένα κομμάτι του κειμένου της προηγούμενης Παρασκευής, καθώς εξακολουθεί να είναι απολύτως έγκυρο:

“Προς το παρόν, στην K8 θεωρούμε δύσκολο να επιτεθεί στα υψηλότερα επίπεδα της περασμένης εβδομάδας, περίπου 3.600 μονάδες και εφόσον δεν ξεπεραστούν οι 3.500 μονάδες, η προδιάθεσή μας είναι πτωτική, παρά το γεγονός ότι μπορεί να αναζητήσει στόχους κοντά στις 3.400 μονάδες, πριν πέσει. Η στρατηγική θα μπορούσε να είναι να περιμένουμε τα ριμπάουντ, για να τοποθετηθούμε στα χαμηλά, με stop προς τα επάνω τις 3.500 μονάδες, συν ένα φίλτρο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here