Του Ιωάννη Κανταρτζή

Το future του S&P 500 παρουσίασε μία κορύφωση χθες στις 2.976 μονάδες, συμπίπτοντας με το άνοιγμα της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ξεπέρασε τα προηγούμενα υψηλά που είχε στις 2.965 μονάδες, αλλά επέστρεψε κάτω από αυτό το επίπεδο, το οποίο ήταν το υψηλότερο για τον μήνα Απρίλιο.

Η αγορά βρίσκεται σε ανοδική πορεία για αρκετές εβδομάδες, αλλά σχεδόν στις ίδιες περιοχές με πριν από ένα μήνα.

Σχολιάσαμε ότι οι 2.950 / 3.000 μονάδες μπορεί να είναι μια σημαντική αντίσταση βραχυπρόθεσμα και παρά το γεγονός ότι αυξάνουν και μειώνουν τα μέγιστα στο ημερήσιο γράφημα κατά τις τελευταίες 4 ημέρες, πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να επιτεθεί σε αυτά τα επίπεδα.

Παρακάτω έχουμε ισχυρή υποστήριξη στις 2.880 / 2.890 μονάδες, οι οποίες εάν χαθούν, θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ένα βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο ανώτατο όριο του S&P 500.

Χθες στο τελευταίο λεπτό της συνεδρίασης, έριξαν την πρώτη σημαντική υποστήριξη που σημειώσαμε στις 2.923 μονάδες και τον σταμάτησαν σε αυτές τις περιοχές. Το εύρος μειώνεται και σύντομα θα πρέπει να κάνετε την κίνησή σας. Είμαστε ακριβώς στο 61,8% της ανάκαμψης από την πτώση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και έληξε τον Μάρτιο, βάσει Fibonacci.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here