Η WebHotelier και η primalRES ανακοίνωσαν την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό τους κεφάλαιο. Του SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR.

Το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR είναι επενδυτικό κεφάλαιο που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο (EIF), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD) και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB).

Η WebHotelier όσο και η primalRES δραστηριοποιούνται στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων για ξενοδόχους και συνεργάζονται με περισσότερα από 13.000 καταλύματα σε Ελλάδα, Κύπρο και 50 ακόμα χώρες, με μια σειρά από εργαλεία και αυτοματισμού, για την αύξηση των απευθείας online κρατήσεων και τη μεγιστοποίηση πωλήσεων και κερδοφορίας.

Η επένδυση του SouthBridge στην WebHoteiier και primalRES, στοχεύει στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου και πρωτοποριακού οικοσυστήματος, τεχνολογικών λύσεων για τον κλάδο του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης των ήδη υπαρχουσών εφαρμογών και την ενσωμάτωση νέων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here