Η ΣΟΛ Crowe έλαβε την επίσημη πιστοποίηση Great Place to Work®, έπειτα από τη διεξοδική αξιολόγηση που πραγματοποίησε ο αρμόδιος οργανισμός Great Place to Work® Hellas.

Διαμορφώνουμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον

Η τιμητική αυτή πιστοποίηση προκύπτει μέσω μίας μεθοδικής διαδικασίας που βασίζεται σε ανώνυμη, εμπιστευτική και αντικειμενική αξιολόγηση των εργαζομένων της εταιρείας μας για τις συνθήκες που διαμορφώνουν την εργασιακή τους εμπειρία. Πρόκειται για μία σπουδαία επιβράβευση της ΣΟΛ Crowe από τους ανθρώπους της, που αναδεικνύει την εστίασή της στη δημιουργία μίας εταιρικής κουλτούρας, η οποία βασίζεται στη συνεργασία, τη συμπερίληψη, την καινοτομία και την εμπιστοσύνη.

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμη μας

Η διάκριση της εταιρείας ως Great Place to Work® μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την ανάπτυξη ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο τον εργαζόμενο. Παράλληλα, αποδεικνύει πως η ευημερία και η υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν για τη ΣΟΛ Crowe απόλυτη προτεραιότητα.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την πιστοποίηση της ΣΟΛ Crowe ως Great Place to Work®, γιατί αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, στο οποίο αναπτύσσονται σχέσεις εμπιστοσύνης. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να παραμένουμε αφοσιωμένοι στους ανθρώπους μας, διασφαλίζοντας, όλοι μαζί, την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και δημιουργώντας ένα μέλλον γεμάτο αξία για όλους», τόνισε ο Παναγιώτης Αλαμάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe.