Στην Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards, του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που επιβραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, παρευρέθηκε η υφυπουργός Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη. 

Η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 (#grha21) πραγματοποιείται υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία (τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων) στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Το κοινό παρακολουθεί και συμμετέχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Η κα. Ζαχαράκη αφού έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους βραβευθέντες τόνισε:

“Η αλήθεια είναι ότι όλος ο τουριστικός κλάδος βίωσε μία σκληρή δοκιμασία, τους πιο δύσκολους (ιστορικά) μήνες.

Οι βραβεύσεις έχουν σημασία, καθώς με τα βραβεία αυτά που αποτελούν θεσμό, επιβραβεύονται οι αντοχές και το πείσμα της ελληνικής ξενοδοχίας. 

Φέτος χωρίς αίσθηση υπερβολής, μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα είναι νικήτρια, εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα.

Η ανάκαμψη συνοδεύτηκε με την αύξηση των αφίξεων, των εσόδων και της μέσης δαπάνης.  Θα μπουν υψηλότεροι στόχοι για του χρόνου, οι αντιξοότητες μας έκαναν πιο δυνατούς και ας είμαστε αισιόδοξοι ότι όσο προχωρά η θωράκιση της χώρας, θα μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Το Υπουργείο Τουρισμού έχει εκπονήσει ήδη νέα καμπάνια για τον ορεινό τουρισμό, νέα σχέδια και projects. Mε κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης θα αναβαθμιστούν οι υποδομές, θα επιχορηγηθούν ειδικά σεμινάρια, ενώ παράλληλα ο κλάδος θα στηριχθεί με το νέο ΕΣΠΑ και φυσικά το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here