Στον Βάιο Κρόκο

Έχοντας ως βασικό άξονα στρατηγικής την ανάπτυξη corporate πελατών, την έμφαση στον κλάδο ζωής και υγείας και την κάλυψη εξειδικευμένων κινδύνων, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ, συνεχίζει απρόσκοπτα την επιτυχημένη της διαδρομή και το 2022, προσβλέποντας σε ανάπτυξη 30% για φέτος. 

Η κ. Σοφία Σικοτάκη, γενική διευθύντρια της εταιρείας, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο iw, μας μιλά για τα δικά της πρώτα βήματα στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ σχολιάζει τα τεκταινόμενα γύρω από τις πρόσφατες εξαγορές και την ψηφιοποίηση των λειτουργιών, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, την αναγκαιότητα μετασχηματισμού της αγοράς. 

Παράλληλα, η κ. Σικοτάκη δίνει έμφαση στην εκπαίδευση τόσο του συνεργάτη όσο και του πελάτη-ασφαλισμένου, παράμετροι οι οποίες θα συντελέσουν εν τέλει στη μεγέθυνση της αγοράς. Ακόμη, περιγράφει το όραμα της ΑΠΟΛΛΩΝ για καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που θα διασφαλίζουν ανάπτυξη και κερδοφορία λειτουργώντας σε ένα περιβάλλον που εμπνέει αξιοπιστία, σεβασμό και υπερηφάνεια.

iw? Πείτε μας δυο λόγια για το πώς γνωρίσατε τον ασφαλιστικό κλάδο και τι σας κέρδισε…

απ. Στην ερώτηση αυτή η πλειοψηφία απαντάει με τη φράση «εντελώς τυχαία…». Εγώ ήμουν φοιτήτρια στο τελευταίο έτος και δέχτηκα μια πρόταση να πάω στην Alico να δώσω συνέντευξη… Στην αρχή, μου ακούστηκε περίεργα και ήμουν αρνητική, αλλά, παρ’ όλα αυτά, είπα “why not”… Και κάπως έτσι μπήκα σε αυτήν την αγορά. 

Περισσότερα στο Insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here