Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του εμπορικού κέντρου Smart Park, που έχει αναπτύξει η Reds, στη Γυαλού των Σπάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών επέκτασης, που θα σημάνουν την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του εμπορικού κέντρου.

Πρόκειται για το έργο συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια και αφορά την επόμενη φάση του project, για την επέκταση κατά 15.500 τ.μ. του εμπορικού πάρκου στα Σπάτα. Η επένδυση ξεκινά άμεσα και προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο του 2019 σε ένα χρόνο από σήμερα. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί μέσα από δανειακά κεφάλαια και για τον σκοπό αυτό ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές με τις τράπεζες.

Ήδη η διοίκηση της REDS έχει υπογράψει δεσμευτικούς όρους μίσθωσης για πάνω από το 50% του νέου κτιρίου.

Σημειώνεται ότι οι επιδόσεις του εμπορικού πάρκου, όπου έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα και άλλα καταστήματα συνολικής επιφάνειας άνω των 800 τ.μ. και είναι αυτή την στιγμή πλήρως μισθωμένο, είναι ανοδικές, αν ληφθεί υπόψη ότι για τους πρώτους πέντε μήνες του 2018, η επισκεψιμότητα έχει σημειώσει αύξηση κατά 24% σε σύγκριση με πέρυσι και ο τζίρος των καταστημάτων κατά 40%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here