Την Αθήνα με τη Σόφια συνδέει από Τετάρτη 2 Νοεμβρίου η SKY express με απευθείας πτήσεις, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

«Η ένταξη της Σόφιας ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική διεθνή πορεία της SKY express, ειδικά μετά από ένα άκρως απαιτητικό καλοκαίρι κατά το οποίο η εταιρεία εξυπηρετούσε σταθερά 34 προορισμούς εσωτερικού και 24 πόλεις του εξωτερικού», σημειώνεται σε ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Όπως τονίζει ο Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express, «μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την πρώτη πτήση εξωτερικού ανοίγουμε τα φτερά μας στον 10ο κατά σειρά διεθνή προορισμό που εξυπηρετούμε όλο τον χρόνο με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της χώρας. Αυτό μόνο περαιτέρω ώθηση μπορεί να μας δώσει για τα επόμενα βήματα του μακρόπνοου πλάνου της SKY express».

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

«Η SKY express έρχεται στο αεροδρόμιο της Σόφιας σε μια περίοδο που τα ταξίδια αποκτούν νέα δυναμική. Ως επιβεβαίωση της δέσμευσης του αεροδρομίου της Σόφιας να εμπλουτίσει το δίκτυο με νέες αεροπορικές εταιρείες και προσφορές νέων πτήσεων, χάρη στην SKY express προστίθεται ακόμη μια διασύνδεση με την Αθήνα, φέρνοντας τη Μεσόγειο πιο κοντά, με μία μόνο απευθείας πτήση», δήλωσε ο Jesus Caballero, CEO του αεροδρομίου της Σόφιας.

«Αυτό συνάδει με το σχέδιο μεταμόρφωσής μας, δηλαδή τη μετατροπή του αεροδρομίου της Σόφιας σε περιφερειακό αεροδρόμιο 5 αστέρων, προσφέροντας υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης επιβατών και φορτίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here