Σε νέα εποχή εισέρχεται η μικροσυγκοινωνία της Σκιάθου μετά την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του μεταφορικού έργου στο νησί για τα επόμενα 15 χρόνια.
Η διαγωνιστική διαδικασία κατοχυρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κοινοπραξία (Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε., Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. και ΑΚΤΗ ΙΚΕ).
Η Κοινοπραξία εκπονεί άμεσα τον στρατηγικό σχεδιασμό για να καλυφθεί με επαγγελματισμό και συνέπεια το μεταφορικό έργο στο νησί, με την δρομολόγηση σύγχρονων λεωφορείων, στις γραμμές Σκιάθος- Κουκουναριές, Σκιάθος – Αεροδρόμιο- Ξάνεμος, Σκιάθος -Ευαγγελίστρια, Σκιάθος-παραλία Ασέληνου.
Τα προβλήματα που ανέκυπταν κάθε χρόνο, με βροχή παραπόνων από τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες για δυσλειτουργίες και κακή εξυπηρέτηση, που μόνο δυσφήμηση ήταν για το νησί, επιτέλους θα επιλυθούν.
ΦΩΤΟ: Υπογραφές από τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Δημήτρη Κολυνδρίνη και τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Νίκο Ευαγγελινό, φωτό skiathoslife
Το νησί της Σκιάθου γυρίζει σελίδα στον τομέα των μεταφορών, αποκτώντας υπερσύγχρονα λεωφορεία, προηγμένης τεχνολογίας, τέτοια που συνάδουν με ένα νησί υψίστης ποιοτικής και τουριστικής εμβέλειας, όπως η Σκιάθος με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ετησίως και χιλιάδες μόνιμους κατοίκους.
Με ορίζοντα 15ετίας καταργούνται οι παρωχημένες τακτικές των χάρτινων εισιτηρίων και των κερματοδεκτών που μας μετέφεραν σε μια άλλη ανεπιστρεπτί -απερχόμενη ευτυχώς- συγκοινωνιακή  εποχή και τη θέση τους παίρνουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τα πρωτυπωμένα.
Η ψήφος εμπιστοσύνης της Κοινοπραξίας στο νησί θα σηματοδοτήσει νέες θέσεις εργασίας και επιμέρους προσφορά απασχόλησης για διάφορες ειδικότητες. Οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν θα είναι κάτοικοι του νησιού.
Τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας Α.Ε. είναι εταιρείες του Νομού, που έχουν δώσει για πολλά χρόνια πολυεπίπεδα δείγματα γραφής, που έχουν αποδείξει την ικανότητα στην παροχή υπηρεσιών, που έχουν αφήσει το κοινωνικό τους αποτύπωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ