Σήμερα Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου έχει συγκληθεί μια γενική συνέλευση μετόχων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
  Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας “Κτήμα Πεταλιοί”, που διαχειρίζεται το ομώνυμο φημισμένο νησιωτικό σύμπλεγμα στον Ευβοϊκό, των 10 πανέμορφων νησιών, έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση μετόχων (στο Crowne Plaza, στην οδό Μιχαλακοπούλου), όπου θα επιδιωχθεί το “κλείσιμο” ορισμένων χρόνιων εκκρεμοτήτων.
Τα θέμα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνουν την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της συνολικής διαχείρισης από το ….2012 έως και πέρυσι.
Στην εταιρεία μαίνεται “εμφύλιος” με συνέπεια της διαδοχικές αλλαγές στα διοικητικά.
Σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο ελέγχεται, πλήρως, από την οικογένεια του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση.
Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην στάση του έτερου μετόχου, ο οποίος έχει στραφεί δικαστικά κατά του…άσπονδου συνεταίρου του.
Στον Μαρή Εμπειρίκο, λοιπόν τα “φώτα της ράμπας”.
Με αγωγή 200 σελίδων εναντίον του Σπύρου Καρνέση, ο εφοπλιστής Μαρής Εμπειρίκος, το καλοκαίρι, περιέγραψε και μας πληροφόρησε  πώς το νησιωτικό σύµπλεγµα από τον Οµέρ Πασά στα χρόνια της τουρκοκρατίας, την τσαρική αυλή και τον πρίγκιπα της Ελλάδας Γεώργιο κατέληξε στην οικογένειά του.
  • Κατά συνέπεια θεωρεί φυσικό να του αναγνωριστεί πως είναι µέτοχος του 50% της εταιρείας Κτήµα Πεταλιοί ΑΕ.

Στην αγωγή ο κ. Εμπειρίκος ζητά  να ακυρωθεί απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης της Κτήµα Πεταλιοί ΑΕ, µε την οποία διορίστηκε διοικητικό συµβούλιο στο οποίο συµµετέχουν ο κ. Καρνέσης και µέλη της οικογενείας του, που κατέχουν το υπόλοιπο ποσοστό της εταιρείας.

Υπάρχει βέβαια και μια κρίσιμη λεπτομέρεια:

Οι µετοχές του κ. Εµπειρίκου είχαν βγει σε πλειστηριασµό από την Alpha Bank, ο οποίος όµως δεν καρποφόρησε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here