Νέα πρόταση αναδιάρθρωσης των ομολόγων της σε συμφωνία με τους ομολογιούχους κατέθεσε η Folli Follie, συγκαλώντας συνέλευση στις 9 Δεκεμβρίου.

Δια της εν λόγω διαδικασίας ζητείται, μεταξύ άλλων, η έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης της Εταιρείας και του σχετικού Term Sheet.

Εφόσον οι ανωτέρω γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων πιστωτών εγκρίνουν τις προτεινόμενες αποφάσεις, η Εταιρεία θα συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό των πιστωτών της για την υπογραφή συμφωνίας εξυγίανσηςσύμφωνα με τα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα και την υποβολή αυτής προς επικύρωση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δείτε επίσης: Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ψάχνει τρόπους για την ελευθερία του

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε τα εξής:

«Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί το σημαντικότερο έως τώρα βήμα στην πορεία για την εξυγίανση και διάσωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Εταιρείας και του Ομίλου της. Εφόσον επιτευχθούν οι απαιτούμενες συναινέσεις των ομολογιούχων πιστωτών μας, η Εταιρεία θα μπορέσει να προχωρήσει στην χρηματοοικονομική και λειτουργική της εξυγίανση. Ήδη έχουμε επιδείξει αξιοσημείωτη αντοχή εν καιρώ πανδημίας και η υπογραφή της συμφωνίας εξυγίανσης θα αποτελέσει το επιστέγασμα των προσπαθειών του συνόλου των εργαζομένων του Ομίλου και των συνεργατών μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμότατα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here