Η Westnet θα γίνει βασικός συνεργάτης διανομής της Fujitsu στην Ελλάδα και την Κύπρο, προμηθεύοντας όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεωνπληροφορικής της Fujitsu. Η συμφωνία θα καλύπτει τους συνεργάτες  της  Fujitsu και θα περιλαμβάνει ψηφιακές υποδομές, Hybrid IT, προστασία δεδομένων καιολοκληρωμένα συστήματα. Eπίσης, σχεδιάζεται να συμπεριληφθούν λύσειςστους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και του Διαδικτύου τωνΑντικειμένων (IoT) αργότερα, εντός του έτους.

«Το όραμά μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στο δίκτυο συνεργατών SELECT της Fujitsu να αγκαλιάσει την πώληση ολοκληρωμένων λύσεων και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τους συνεργάτες μας με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξειδικευμένες λύσεις. Η συνεργασία με τη Fujitsu, που παρέχει  παγκοσμίου φήμης ποικιλία τεχνολογικών προϊόντων, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προόδου στην αποστολή μας, πρόσθεσε ο Γιώργος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της Westnet.

München, 26.07.2011
Fujitsu Technology Solutions Headquarters in Munich.

«Η Westnet έχει μεγάλη φήμη στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών. Η σχέση μας με τη Westnet δημιουργεί νέες σημαντικές ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας , παρέχοντας την πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που χρειάζονται οι πελάτες για να παραμείνουν ευκίνητοι και ανταγωνιστικοί κατά τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η Westnet θα αποτελέσει έναν σύνδεσμο ζωτικής σημασίας στη στρατηγική μας για το δίκτυο διανομής και η στρατηγική σχέση μας θα υποστηρίξει το δίκτυο συνεργατών μας  SELECT μέσω της εμβέλειας της Westnet, της δέσμευσης για επιτυχία και της γκάμας ολοκληρωμένων λύσεων» σχολίασε ο Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here