Μία σημαντική διάκριση απέσπασε η Ηλεκτρονική Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ),εποπτευόμενος φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στα Cyber Security Awards 2024, όπου απέσπασε το ασημένιο βραβείο στον τομέα Υγείας.
Η διάκριση, η οποία απονεμήθηκε στην ΗΔΙΚΑ από κοινού με την ADACOM, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας της ΗΔΙΚΑ για την προστασία των ευαίσθητων υποδομών και δεδομένων από ψηφιακές απειλές.

Σημειώνεται ότι η ΗΔΙΚΑ είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και λειτουργία σημαντικών ψηφιακών υποδομών που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες.

Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η υλοποίηση του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» για την πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού και η διαχείριση προνοιακών υποδομών, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες για τις οποίες η ΗΔΙΚΑ σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες έχει αναπτύξει έναν εξελιγμένο μηχανισμό που διασφαλίζει την υψηλή διαθεσιμότητα και την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτή τη διάκριση που αναγνωρίζει τη διαρκή μας προσπάθεια στην προστασία κρίσιμων δεδομένων και υπηρεσιών που εξασφαλίζουν την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών Υγείας. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε με προσήλωση να εργαζόμαστε για την υψηλή διαθεσιμότητα ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες του χώρου της Υγείας και, βέβαια, τους πολίτες», δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ Νίκη Τσούμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ