Αίσθηση στην ελληνική τραπεζική αγορά έχει προκαλέσει από χθες, η είδηση περί αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή της Visa Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας του Νίκου Καμπανόπουλου, στο τέλος του μήνα. Ο κ. Καμπανόπουλος είναι στέλεχος της Visa τα τελευταία 21 χρόνια και έλαβε την απόφαση να διερευνήσει νέες ευκαιρίες.

Στο παρασκήνιο κυκλοφορούν πολλές πληροφορίες. Η πραγματικότητα είναι ότι -ξεκινώντας από 1ης Ιανουαρίου 2019- η Deputy Country Manager της Visa για Ελλάδα και Κύπρο, η συμπαθεστάτη κα Ανδριάνα Παππά, θα λειτουργεί προσωρινά ως Γενική Διευθύντρια για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, έως ότου ανακοινωθεί ο νέος αντικαταστάτης.

Πηγές της αγοράς  προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν αυτή  για την αναδιάρθρωση που έγινε στον οργανισμό, ξεκινώντας από την Τουρκία που αποτελεί πλέον επίκεντρο των δραστηριοτήτων στην VISA.

Για να μην κρύβουμε τα λόγια μας, σημαντικό ρόλο στην αναδιάρθρωση της VISΑ διαδραματίζουν οι εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα όπου ο αριθμός των τραπεζών έχει περιορισθεί σημαντικά. Κατά συνέπεια έχουν ήδη αλλάξει τα δεδομένα για τέτοιου είδους οργανισμούς όσον αφορά τη βαρύτητα μίας χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here