Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας καφεστίασης επέστρεψε ανανεωμένος, για να τιμήσει και να βραβεύσει τους επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2022, σε μια εκδήλωση-γιορτή, γεμάτη καφέ και happenings. 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ethosEVENTS διοργάνωσε τα Coffee Business Awards (#coba22) σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr. Η λαμπερή τελετή #coba22 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso  με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Η εταιρία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ήταν παρούσα ως Silver χορηγός της εκδήλωσης, στο πλαίσιο της εταιρικής πολιτικής στήριξηςτων επιχειρήσεων του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της εταιρίας είχαν την τιμή να απονείμουν βραβεία στους πλέον καταξιωμένους του κλάδου επιχειρηματίες.

Δείτε στιγμιότυπα της συμμετοχής της εταιρείας στην εκδήλωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ