Η εταιρεία Siemens διοργανώνει την εκδήλωση Siemens Additive Manufacturing Summit @ Formnext Connect 2020, στις 10 Νοεμβρίου 2020 ενώ η εναρκτήρια ομιλία Siemens Additive Manufacturing Summit θα πραγματοποιηθεί στις στις 2:00μ.μ.-3:00μ.μ., ώρα Ελλάδος (1.00μ.μ.-2:00μ.μ., CET).

Εξερευνήστε τα προϊόντα, τις λύσεις και τις καινοτομίες της Siemens σε 3D εκδοχή. Εμπνευστείτε από κορυφαίους ομιλητές της βιομηχανίας. Και πάνω απ’ όλα, συζητήστε και συνομιλήστε με τους ειδικούς του Digital Enterprise – σε ένα συναρπαστικό εικονικό περιβάλλον!
Με το σύνθημα “Partnering for the next step to industrialize Additive Manufacturing”, στην εικονική εκδήλωση η Siemens θα παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιο της Digital Enterprise (Ψηφιακή Επιχείρηση) για την εκβιομηχάνιση της Προσθετικής Κατασκευής (Additive Manufacturing) ως μέρος του Formnext Connect 2020.
Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Dr. Karsten Heuser, Αντιπρόεδρος Additive Manufacturing Siemens Digital Industries, θα παρουσιάσει καινοτομίες και αξιοσημείωτα γεγονότα γύρω από τις τελευταίες συνεργασίες της εταιρείας και την ολοκληρωμένη αλυσίδα αξίας (value chain) για τη βιομηχανική Προσθετική Κατασκευή.
Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης θα είναι τα εγκαίνια ενός εικονικού εργοστασίου αναφοράς Προσθετικής Κατασκευής για επιλεκτική σύντηξη laser με πολυμερή ως επέκταση του ψηφιακού Additive Manufacturing Experience Center.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εικονικής εκδήλωσης και τη φόρμα συμμετοχής εδώ: www.siemens.com/formnext

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here