Με μία αποκλειστική συνέντευξη, βαρύνουσας σημασίας, κυκλοφορεί το νέο τεύχος #97 του περιοδικού INSURANCE WORLD της ethosMEDIA.

Ο σερ Χριστόφορος Πισσαρίδης, κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ 2010 στα Οικονομικά φιλοξενείται στο τρέχον τεύχος της έκδοσης του περιοδικού σε μία αποκλειστική συνέντευξη-σημείο αναφοράς για τη χάραξη αναπτυξιακής στρατηγικής και τον εκσυγχρονισμό των δομών της ελληνικής οικονομίας! 

Mε τίτλο “Ήρθε η ώρα να ξανασχεδιάσουμε το μέλλον” ο Νομπελίστας αναλύει όλα τα δεδομένα για την επόμενη μέρα στον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα, head of content της ethosMEDIA.

 

 

 

Ο σερ Χριστόφορος Πισσαρίδης είναι ο κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ 2010 στα Οικονομικά. Κατέχει τις έδρες “Regius Chair of Economics” στο London School of Economics και “Ευρωπαϊκών Σπουδών” στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ειδικεύεται στα οικονομικά των αγορών εργασίας, στην οικονομική ανάπτυξη και στις διαρθρωτικές αλλαγές, ιδίως όσον αφορά τα εμπόδια στην εξισορρόπηση της ελεύθερης αγοράς. Την τελευταία δεκαετία έχει εργαστεί εκτενώς στις συνέπειες της αυτοματοποίησης και της τεχνητής νοημοσύνης στην απασχόληση και στην εμφάνιση της Κίνας ως παγκόσμιας οικονομικής δύναμης. Το 2020 προήδρευσε της Επιτροπής για το Σχέδιο Ανάπτυξης για την ελληνική Οικονομία, της οποίας η έκθεση φέρει το όνομά του. Έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει συνεισφέρει εκτενώς σε επαγγελματικά περιοδικά, περιοδικά και τον τύπο. Έχει λάβει πολλά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και υψηλού κύρους Ακαδημαϊκές υποτροφίες για το έργο του, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Σταυρού της Κυπριακής Δημοκρατίας και του τίτλου του Ιππότη από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Ο χρησμός του Νομπελίστα, σερ. Χρ. Πισσαρίδη στο OCIN21 για τον ρόλο του κράτους στο αναπτυξιακό σχέδιο

10+ χρόνια στην κορυφή της ασφαλιστικής αγοράς

Η ασφαλιστική βιομηχανία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία, την εξέλιξη των επιχειρήσεων της χώρας, αλλά και στην καθημερινότητα του κάθε πολίτη.

Το περιοδικό INSURANCE WORLD, για παραπάνω από μία δεκαετία, είναι ένα κορυφαίο εργαλείο δουλειάς των επαγγελματιών, με ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά.

Κυκλοφορεί σε διμηνιαία βάση και προσφέρει ουσιαστική, ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, σε υψηλόβαθμα στελέχη δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για τις νέες τάσεις στα ασφαλιστικά προϊόντα.

Επίσης θα διαβάσετε:

2ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης: Μοχλός οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας για την κοινωνία

Η αγορά ενέργειας έχει σύμμαχο την ασφαλιστική βιομηχανία

Μια χρονιά πολύ διαφορετική από τις άλλες το 2020

Διεθνή θέματα, ασφαλιστικές ειδήσεις και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα στο νέο μας τεύχος.

 

Για την καθημερινή ενημέρωσή σας για όλες τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, επισκεφθείτε το ασφαλιστικό portal insuranceworld.gr.