Γράφει η «ξενοδόχος»

  • «Αν καταφέρουμε να αναπτύξουμε την Ελλάδα από ένα προορισμό έξι μηνών σε έναν προορισμό 9 μηνών θα είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη και θεωρούμε ότι αυτή την στιγμή υπάρχει πράγματι μία ευκαιρία».

Η δήλωση ανήκει στον κ. Sebastian Ebel, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της του ταξιδιωτικου κολοσσού της TUI, υπεύθυνο για τους τομείς των Ξενοδοχείων, της Κρουαζιέρας και των Δραστηριοτήτων του γκρούπ που είναι και ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η TUI φέτος επεκτείνει τη σεζόν με πακέτα για ξενοδοχεία αλλά και κρουαζιέρα μέσα στο Νοέμβριο για τη χώρα μας.

  • Ο κ. Ebel θεωρεί ότι ο όμιλος μπορεί να πιάσει τον στόχο για 1 εκατ. τουρίστες φέτος στην Ελλάδα (από όλη την Ευρώπη με βασικές αγορές ωστόσο τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο) εκ των οποίων ένα 20% θα έρθει μέσα στο Φθινόπωρο έως και το Νοέμβριο.

Σημειωτέον ότι φέτος, εν μέσω πανδημίας, η Ελλάδα αναδείχθηκε νούμερο 1 προορισμός για τους πελάτες του ομίλου TUI ξεπερνώντας και την Ισπανία, λόγω της καλής διαχείρισης της πανδημίας, σύμφωνα με τον κ. Ebel, τόσο από τον ίδιο τον κλάδο και τους ξενοδόχους όσο και από το κυβερνητικό επιτελείο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here